Előkészítés: A marhahúst megmossuk, szárazra töröljük. A szalonnát apró kockára vágjuk. A hagymát, sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, és apróra vágjuk. A marhahúsleves kockát 2 dl vízzel felforraljuk. A sertéskörmöt gondosan megtisztítjuk.
Elkészítés: Kuktából kivesszük a pároló rácsot, beleöntjük az olajat, és füstölésig forrósítjuk. Beletesszük a húst, a szalonnát, és a hús minden oldalát hirtelen szép barnás-pirosra sütjük. A húst kivesszük, a tüzet mérsékeljük, visszatesszük a pároló rácsot, és erre a húst. Hozzáadjuk a hagymát, a sárgarépát, megöntözzük a borral, a levessel, beletesszük a sertéskörmöt, megszórjuk sóval, borssal, beledobunk egy kis darabka gyömbért, majd forrásig hevítjük. Rátesszük a kukta fedelét, gondosan lezárjuk, és két óra hosszat lassú tűzön főzzük. A kuktát lehűtjük, kinyitjuk, hozzáadjuk a curryt, megkeverjük, és még tíz percig főzzük. Kivesszük a húst, felszeleteljük, előmelegített tálra tesszük. A visszamaradt levet átpasszírozzuk, a húsra öntjük, és rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.