Elkészítés:
1.) A brokkolit megfőzzük. A kukoricát lecsepegtetjük. A paradicsomot és a kígyóuborkát megmossuk és felkockázzuk.
2.) A marhalábszárat megmossuk, és zöldségekkel puhára főzzük levesnek. A húst kivesszük belőle, és felkockázzuk.
3.) Elkészítjük az öntetet: Az olajat elkeverjük a mustárral, hozzáadjuk a citromlevet és a tejfölt. Simára keverjük, megsózzuk, megcukrozzuk. Megkóstoljuk, ha savanyú, teszünk hozzá cukrot, ha nem elég sós, megsózzuk. Hozzáadjuk az apróra vágott kaprot.
4.) A zöldségeket összekeverjük a hússal és óvatosan hozzáadjuk a kapros öntetet. Egy üvegtálra megmosott jégsaláta leveleket teszünk, és ráöntjük a salátát. Paradicsommal, petrezselyemmel vagy citromkarikákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.