Elkészítés: A húst megtisztítjuk, ceruza vastagságú csíkokra vágjuk, és felhevített olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, a pépesített fokhagymát, és aranysárgára pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, majd fokozatosan hozzákeverjük a kávét, az erőlevest vagy a bort, és beletesszük a feldarabolt paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval fűszerezzük, és beletesszük a lepirított kristálycukrot. Felforraljuk, majd lefedjük, és közepes tűznél készre főzzük. Tésztával és zöldsalátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.