Elkészítés: A húst ujjnyi vastagságúra szeleteljük, a zöldségeket és a hagymákat daraboljuk.
A húst sózzuk, borsozzuk, 3 evőkanál olajon hirtelen mindkét oldalukat átsütjük, kiemeljük, félretesszük.
A visszamaradt zsiradékban a zöldségeket kevergetve addig pirítjuk, míg enyhe pírt nem kap a szélük, majd beledinszteljük a hagymákat. Sózzuk, borsozzuk, babérral, citromhéjjal fűszerezzük.
A zöldségágyra fektetjük az elősütött hússzeleteket, kb. 2 dl vizet adunk hozzá, és addig pároljuk - mindig meleg vizet adva hozzá -, ameddig a húsok megpuhulnak.
Ha puha a hús, kiemeljük, a visszamaradt zöldségeket a babér nélkül turmixoljuk. Zsemleszínű rántást készítünk, őrölt paprikával megszórjuk, felengedjük kb. 2 dl vízzel. Beleöntjük a zöldségturmixot, kikeverjük benne a tejfölt, majd mustárral, cukorral, citromlével ízesítjük. Kevergetve felforraljuk, és néhány percig lassan főzzük, a szükséges fűszereket ízlés szerint pótoljuk, majd visszahelyezzük a mártásba a húsokat.
A spagettit az utasítás szerint kifőzzük, a hússal és a mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.