Elkészítés: A csirkemelleket befűszerezzük, olívaolajon aranybarnára sütjük. A vajat megolvasztjuk, a zöldségeket rátesszük, megpároljuk. Ízlés szerint sóval, borssal és zöldfűszerekkel ízesíthetjük (rozmaring, borsikafű, zsálya). A garnélarákokat citromlébe forgatjuk, és mikor a zöldségek majdnem készen vannak, közéjük keverjük, és pár percig együtt pároljuk őket. A kenyereket megpirítjuk. A sült csirkemellet a garnélás zöldséggel és a pirítóssal tálaljuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.