Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, kettéválasztjuk, és az egyik felébe 1-2 kanál kakaóport keverünk.
Egy tepsit kiolajozunk, lisztezünk. Először a sárga, majd a barna tésztamasszát beleöntjük, fakanál nyelével márványosra keverjük.
A 2 csomag vaníliás pudingporból a 8 dl tejjel és cukorral szokásos módon pudingot készítünk, amit a nyers tésztára öntünk.
Az egészet megsütjük, és a még forró sütire a cukrozott tejfölt rákenjük. Hagyjuk megdermedni, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.