Előkészítés: A burgonyát alaposan megsikáljuk, és sós vízben, héjában megfőzzük, leszűrjük, meghámozzuk, hagyjuk langyosra hűlni. A sütőt előmelegítjük 200°C-ra (gázsütő 3. fokozat).
Elkészítés: A sonkát vékony csíkokra vágjuk, a túrót és a márványsajtot villával megtörjük, a kapribogyót leszűrjük és szétnyomkodjuk. A fokhagymát meghámozzuk és áttörjük, a snidlinget és a petrezselymet leöblítjük, felaprózzuk. Az egészet jól összedolgozzuk a tejföllel, szükség szerint sózzuk (a sajt és a kapri eredendően sós!), borsozzuk. Mélyebb, nagyobb sütőedény vastagon kikenünk margarinnal. A burgonyák tetejéről levágunk egy vastag szeletet, az aljukról egy vékonyabbat (hogy ne billegjenek a tálban), közepüket kivájjuk. A kalapkákat felaprózzuk, és a burgonyaforgáccsal együtt a tál aljára terítjük, megsózzuk. A tölteléket a kivájt burgonyákba púpozzuk, a sütőtálba ültetjük őket, tetejüket megkenjük a maradék margarinnal, és 20-25 percig, enyhe pirulásig sütjük. Vegyes idénysaláta illik hozzá. Csak frissen jó!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.