Elkészítés: A kekszet zacskóban húsklopfolóval apróra töröm, összekeverem a szobahőmérsékeltű vajjal, és belenyomkodom az így kapott masszát egy kapcsos tortaformába. (Előtte én alufóliával kibéleltem az egészet, mert sütésnél a zsiradék kicsepeghet alul.) A sütőt bekapcsolom 160 fokra.
A krémhez valókat egy nagy tálban mind összekeverem. Én a túrót nem törtem át, így rusztikusabb, ha áttörjük, selymesebb. A tortaformában lévő masszára 2 kanál lekvárt kenek szét (bármilyen lehet, én barackot használtam), és erre rásimítom az összes krémet. A sütőben 1 óra 20 percig sütöm. Ekkor még folyékony a belseje, de már nem kell tovább sütni. A tortaformában hagyom kihűlni, és csak másnap szabad felvágni. Eperöntettel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.