Elkészítés: Először is tegyük fel főni a tésztát sós vízbe. Ezután egy serpenyőben (én wokban szoktam) olvasszunk fel kb. 2 evőkanál vajat egy kis olajjal. Vágjuk fel apró kockára a sonkát, és tegyük a serpenyőbe. Süssük jó ropogósra. Miközben sül, 5-6 gerezd fokhagymát nyomjuk bele. A megfőtt tésztát csepegtessük le, tegyük rá a sonkára, majd a mascarponét és a tejfölt is adjuk hozzá. Jól vegyítsük el a tésztán, majd reszeljük rá a sajtot. Én a végén szoktam ízesíteni, mert általába a sonka is sós. Mikor a sajt is megolvadt rajta, lehet tálalni. Nagyon finom és gyors étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.