Elkészítés: A tortaalaphoz a babapiskótát összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk az olvasztott margarint és a mézet. Jól összedolgozzuk, majd egy 26 cm-es sütőpapírral kibélelt tortaformában kézzel simára lapogatjuk.
A töltelékhez a mascarponét és a cukrot robotgéppel kikeverjuk, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, a tejfölt, a keményítőt és a tojások sárgáját. Így is jól kikeverjük. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd az előzőleg összekevert masszához óvatosan, apránként hozzákeverjük.
A töltelék felét a babapiskótás alapra kanalazzuk, kirakjuk a félbevágott Túró Rudikkal. A maradék krémmel befedjük, simára egyengetjük a tetejét.
Előmelegített, 150 fokos sütőben, közepes lángon kb. 40 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél a tetejét sütőpapírral lefedhetjük, hogy ne barnuljon nagyon meg.
A formában hagyjuk teljesen kihűlni, óvatosan levesszük róla a formát és a sütőpapírt. Tálalás előtt a tetejét porcukorral megszórjuk, majd szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.