Elkészítés: A csokis piskótához megolvasztjuk gőz fölött a csokoládét a vajjal, majd kevergetve kihűtjük. Amíg a csoki hűl, felverjük a tojások fehérjét 2 kanál barnacukorral, a sárgáját pedig habosra keverjük ,ásik 2 kanál barnacukorral. A sárgájához hozzáadjuk a sütőport, a lisztet, a kihűtött vajas csokoládét, és lazán belekeverjük a habot is. Kivajazott-lisztezett kapcsos tortaformában tűpróbáig sütjük.
A fehér piskótát ugyanúgy sütjük, de vajas csoki helyett napraforgóolajat adunk hozzá.
A krémhez a tojást a barnacukorral gőz felett folytonos habverővel kevergetve addig főzzük, amíg a tojás besűrűsödik és habosan-finom krémes nem lesz. A tűzről levesszük és tovább kevergetve langyosra hűtjük, majd mixer segítségével összedolgozzuk a mascaponés vajjal és a matcha teaporral.
A mázhoz gőz fölött felolvasztjuk a kakaóvajat a matcha teaporral, majd amikor kissé kihűlt, hozzákeverjük a krém 1/4-hez.
A csokoládélapot megkenjük a krém 3/4-vel, rátesszük a sárga lapot, és megkenjük a mázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.