Elkészítése: A 6 tojásfehérjét 21 dkg porcukorral gőz felett keményre verjük. Levéve beletesszük a 6 tojássárgáját, majd 4 csomag eperpudingot és egy csomag sütőport. Hosszúkás, magas szélű tepsiben sütjük. Ha kisült, hagyjuk kihűlni, és lapjával kettévágjuk. 4 tojásbol vizes piskotát sütünk, ez lesz a közepén.
3 evőkanál lisztből 3 dl tejjel sűrű pépet főzünk, majd kihűtjük. 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral habosra keverünk, és a kihűlt péppel öszzekeverjük. Az első eprespikotát megkenjük krémmel, erre szórjuk a gyümölcsöt, és ráhelyezzük a vizes piskótalapot. Majd újbol krém-gyümölcs, és erre tesszük a másik epres piskotát. A tetejére hagyunk egy kis krémet, erre reszeljük a csokit (az igazi Matyó szelet meggyel készül, de lehet meggybefőtt, finom málna vagy szamóca is).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.