Elkészítés: Az almákat meghámozom és kicsumázom, vékony gerezdekre vágva egy kisebb fazékba teszem, ráöntöm a bort, beleteszem a cukrot és felforralom. Egy másik edényben 4 dl vizet felforralok a fűszerekkel, és kb. 10 percig főzöm, majd a fűszerekről leszűrt vizet hozzáöntöm az almához. A keményítőt simára keverem a tejföllel és fél deci vízzel, majd a forrásban lévő almaleveshez keverem. Folytonos keveréssel még 1 percet főzöm. Kihűtöm, párszor megkevervem. Ha teljesen kihűlt, beteszem a hűtőbe. Tálalás előtt fél deci bort keverek a jéghideg levesbe. Csészékben tálalom. Tetejére mazsolát hintek, és nagyon vékonyra szelt almával díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.