Elkészítés: A margarinban megpároljuk az apróra vágott hagymát, az alaposan megtisztított és jó meleg vízben mosott mazsolát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott pulykamellet. Tovább pároljuk, majd felöntjük a borral. Az összes fűszert beleszórjuk a fokhagyma kivételével. Kb. 1 óra alatt puhára főzzük, ha szükséges, vizet adunk hozzá. A két tojássárgáját tejszínnel átkeverjük, majd az ételbe öntjük. Belekeverjük a fokhagymát, és lassan beleszórjuk a reszelt sajtot. Ha elolvadt, elkészült az étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.