Elkészítés: A rizst megmossuk, majd bő, forrásban lévő vízbe szórjuk.
Kissé megsózzuk, babérral fűszerezzük, és közepes lángon puhára főzzük. Ha kész, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, jól lecsöpögtetjük. A konzerv zöldségeket leszűrjük, lecsöpögtetjük. Az újhagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. A paprikát 1 cm vékony kockára vágjuk. Mindezeket a mazsolával és a nem túl vékonyan felszeletelt mandulával együtt tálba öntjük, a rizst hozzáadjuk. Az öntethez a mustárt, a mézet meg a sót az ecetben simára keverjük, azután cseppekként az olajat is hozzáadjuk. Jól kikeverjük, azután a salátára locsoljuk és átforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.