Elkészítés: Olajjal kikent tepsibe terítsünk 3 réteg rétestésztát, rakjunk rá egy réteg meggyet (adhatunk hozzá késhegynyi fahéjat), és szórjuk meg 4-5
evőkanál kristálycukorral.
Ezután megint 3 réteg rétestésztát, meggyet rétegezzünk, cukrozzunk.
A meggy levét ne csavarjuk ki, mert ennyi cukorral kellő mennyiségű levet ad, így nem kell külön szirupot készítenünk a baklavához.
Amikor elfogyott a tészta és a töltelék, felülre tegyünk 4-5 réteslapot, kenjük meg olajjal, locsoljuk meg a maradék meggylével, szórjuk meg a maradék cukorral, és süssük 180 fokos sütőben
20-30 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.