Elkészítés: A tésztához egy tálban a száraz hozzávalókat elkeverem, a margarint belecsipegetem, majd morzsás tésztát készítek. A tejet és a tojást alaposan elkeverem, hozzáadom, és tésztát gyúrok belőle. Fél órát pihentetem a hűtőben.
Tepsire rakom a tésztát, alaposan megszurkálom. 200 fokon 10 percig elősütöm.
A töltelékhez a meggy levét a cukorral és a pudingporral sűrű zselévé főzöm. Csak utána rakom bele a meggyszemeket. Ráöntöm a tésztára, és további 20-25 percig sütöm.
A mázhoz gőz fölött összeolvasztom a hozzávalókat, majd a kész, már langyosra hűlt sütire öntöm.
Langyosan vagy teljesen kihűtve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.