Előkészítés: A meggyet megmossuk, kimagozzuk, megszórjuk a cukorral, és félretesszük. A csokoládét összevagdaljuk. Az őzgerincformát kivajazzuk, kilisztezzük.
Elkészítés: A vajat a cukorral és a tojással simára keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot, a kakaóport, egy csipet sót, a fahéjat, a tejfölt és ismét simára keverjük. A végén belekeverjük a csokoládét. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A meggyet kinyomkodjuk, és megforgatjuk a dióban, és a masszát az őzgerincformába töltjük (természetesen tepsibe, vagy más formában is megsüthető). A sütőben 35-40 percig sütjük. A sütőből kivéve pihentetjük, kiborítjuk és szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.