Elkészítés: A jércemellfilét vékony csíkokra daraboljuk, és citromborssal, gyömbérrel, sóval befűszerezzük.
Amíg ez összeérik, a megmosott héjas cukkinit kockára vágjuk, a hagymát vékony csíkokra aprítjuk.
Wok-ban vagy egy mélyebb serpenyőben az olívaolajon a hagymát kicsit megdinszteljük, majd a fűszeres jércemellfilével átforgatjuk, pirítjuk. Ha a húscsíkok pirosodnak, hozzáadjuk a cukkinit is. Közben állandóan kevergessük, lehetőleg fa spatulával, ami nem töri össze a hozzávalókat.
Amikor a cukkini fehér húsa is kezd aranysárga lenni és már puha, de a zöld héja még roppanós, akkor tesszük hozzá a magozott (friss vagy fagyasztott) meggyet, amivel fél percig átforgatjuk a tűzön.
Tányérra szedjük, főtt rizzsel tálaljuk és díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.