Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 180 fokra (légkeverésest 160-ra), a 12 darabos muffinsütőformába belehelyezzük a muffinpapírokat.
A lisztet a cukorral, a sütőporral és a fahéjjal alaposan összekeverjük. A tojást, a tejet, az olajat, esetleg 2-3 evőkanál meggylevet kézi habverővel elkeverjük. Ezek után gyorsan összeelegyítjük a száraz és nedves hozzávalókat, végül a tésztába kanállal beleforgatjuk a meggyet. Eloszlatjuk a sütőformában, és 20-25 percig, középső rácson készre sütjük. Kihűlés után, tálalás előtt esetleg meglocsolhatjuk még a befőtt levével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.