Elkészítés: A sütőporos lisztben elmorzsolom a margarint. Mélyedést csinálok a közepébe, és beleteszem a cukrot és a tojássárgáját, majd egy kis gyúrás után a tejfölt. Közepesen lágy tésztát készítek, aztán a tésztát egy kis időre hűtőbe teszem. Utána két részre osztom, és az egyik részt kinyújtom tepsi nagyságúra (25x35 centi). Ráfektetem a kimagozott meggyet, megszóróm fahéjjal (nem kell sajnálni) és ráfektetem a második kinyújtott lapot. Megszurkálom a tetejét, bekenem a tojásfehérjével és betolom az előmelegített sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.