Elkészítés: Kivajazunk és lisztezünk egy kivehető aljú tortaformát (24 cm-es). A sütőt 170 fokra előmelegítjük.
A tésztához a kekszet a többi hozzávalóval egy késes robotmixerben összedolgozzuk, majd a tortaforma aljára kézzel szétterítve egyenletesen elnyomkodjuk. Az oldalára nem kell. A sütőben elősütjük 10 percig.
A töltelékhez a sajtkrémet a robotgép táljába öntjük, és a tejföllel, a keményítővel, a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojásokkal összekeverjük.
A meggyet lecsepegtetjük magozás után, de ha van kimagozott a mélyhűtőnkben, az még jobb, kevesebb munkával jár. Kicsit kinyomkodjuk a létől, majd a tésztára terítjük. Ráöntjük a sajtkrémet, és a sütőt 150 fokra mérsékelve még 1 órát sütjük. Ha barnulna a teteje, lejjebb kell venni a hőfokot, és letakarni alufóliával.
Hagyjuk kihűlni, hidegen szeleteljük, miután az alját felfelé nyomva kivesszük a formából, és azon szeleteljük óvatosan, hogy ne sérüljön a teflon bevonat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.