Elkészítés: Kivajazunk és lisztezünk egy kivehető aljú tortaformát (24 cm-es). A sütőt 170 fokra előmelegítjük.
A tésztához a kekszet a többi hozzávalóval egy késes robotmixerben összedolgozzuk, majd a tortaforma aljára kézzel szétterítve egyenletesen elnyomkodjuk. Az oldalára nem kell. A sütőben elősütjük 10 percig.
A töltelékhez a sajtkrémet a robotgép táljába öntjük, és a tejföllel, a keményítővel, a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojásokkal összekeverjük.
A meggyet lecsepegtetjük magozás után, de ha van kimagozott a mélyhűtőnkben, az még jobb, kevesebb munkával jár. Kicsit kinyomkodjuk a létől, majd a tésztára terítjük. Ráöntjük a sajtkrémet, és a sütőt 150 fokra mérsékelve még 1 órát sütjük. Ha barnulna a teteje, lejjebb kell venni a hőfokot, és letakarni alufóliával.
Hagyjuk kihűlni, hidegen szeleteljük, miután az alját felfelé nyomva kivesszük a formából, és azon szeleteljük óvatosan, hogy ne sérüljön a teflon bevonat.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.