Elkészítés: A tojásokat szétválasztom, a sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverem, lassanként hozzáadom az olajat, majd a meleg vizet. A lisztet elkeverem a sütőporral vagy a szódabikarbónával, és a tojássárgás krémhez adom. Végül a tojásfehérjékből keményre vert habot is óvatosan hozzáforgatom. Zsírozott, lisztezett vagy zsemlemorzsával megszórt tepsibe terítem, a tetejére rászórom a meggyet, és 180 fokos előmelegített sütőben kb. 45-50 percig sütöm, mint a piskótát. Nagyon finom, nem fojtós. Más gyümölccsel is elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.