Előkészítés: A fokhagymás bagettet a csomagoláson olvasható utasítás szerint megsütjük. A gombát megtisztítjuk, nagyon vékony szeletkékre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, apró kockákra daraboljuk.
Elkészítés: A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) kapcsoljuk. A gombákat körkörösen négy tányérra rendezzük, elosztjuk rajta a paradicsomkockákat, és megszórjuk borssal. Az olívaolajat simára keverjük az ecettel, egy csipet cukorral és sóval, borssal. Ráöntjük a paradicsomra. A fűszervajat apróbb darabokban a tányérokra szórjuk, és a sütőben addig sütjük, amíg a vaj éppen megolvad. Tálaláskor megszórjuk parmezánnal, és a bagettel kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 385 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.