Előkészítés: A fokhagymás bagettet a csomagoláson olvasható utasítás szerint megsütjük. A gombát megtisztítjuk, nagyon vékony szeletkékre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, apró kockákra daraboljuk.
Elkészítés: A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) kapcsoljuk. A gombákat körkörösen négy tányérra rendezzük, elosztjuk rajta a paradicsomkockákat, és megszórjuk borssal. Az olívaolajat simára keverjük az ecettel, egy csipet cukorral és sóval, borssal. Ráöntjük a paradicsomra. A fűszervajat apróbb darabokban a tányérokra szórjuk, és a sütőben addig sütjük, amíg a vaj éppen megolvad. Tálaláskor megszórjuk parmezánnal, és a bagettel kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 385 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.