A tésztát enyhén sós, kissé ecetes vízben megfőzzük, (al dente) majd leszűrjük. A lila hagymát vékony félkarikákra vágjuk, a paprikát felcsíkozzuk, a cukkinit zöldséghámozóval szintén csíkokra vágjuk. Az olajbogyót magtalanítjuk, egyenlő kisebb darabokra vágjuk (a magozottat könnyebb). A savanyú uborkákat felkarikázzuk.
Kevés olívaolajon a lila hagymát megfonnyasztjuk, enyhén megsózzuk, hozzáadjuk a paprikacsíkokat, a cukkinit, az olajbogyót, megöntözzük kevés teriyaki szósszal, és kevés balzsamecettel is.
Nem forraljuk össze a hozzávalókat. Kevés borsot is őrlünk rá. A párolt zöldségeket összekeverjük a tésztával, 2 kanál olívaolajjal, és a felkarikázott csemege uborkával. Ha szükségesnek látjuk még kevés balzsamecettel, és teriyaki szósszal ízesíthetünk a salátán. Ízlés szerint megszórhatjuk kevés búzacsírával is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.