Elkészítés: Kevés olívaolajon a 2 tükörtojást megsütöttem, majd kivettem a serpenyőből.
A félkarikára vágott hagymát a megmaradt olajon megdinszteltem, a fokhagymát is hozzáadtam, megsóztam, majd a paradicsomot is hozzáadtam. Apró szentségtörés, mert a törökök biztosan nem tettek hozzá bort, én viszont fél decinyit raktam bele (Allah elfordította a fejét). A paprika következett, és mikor kicsit megpuhult, az összekavart (nem felvert) tojások is hozzákerültek. Megborsoztam enyhén, és addig sütöttem, míg a tojás enyhén megszilárdult.
A tükörtojással tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.