Előkészítés: A tejszínt felforraljuk, levesszük a tűzről, és felolvasztjuk benne a tortabevonót. Hozzáadunk 12 mentás lapocskát, és addig keverjük, amíg teljesen elolvad. Végül a vajat is belekeverjük. Lefedjük, és legalább 3 órára betesszük a hűtőbe.
Elkészítés: A masszát a kézi robotgép spiráljával habosra keverjük, közben hozzáadjuk a rumot. Beletöltjük egy csillagcsőrös habzsákba, és minden egyes mentás lapocskára egy-egy rózsát nyomunk. Néhány mandulaforgáccsal díszítjük
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.