Elkészítés: A húst lefejtjük a csontról, majd kockára vágjuk.
Felaprítjuk az újhagymát zöldjével együtt. A vajban megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csontokat, és megpirítjuk. Ráöntjük a felforralt húslevest, a citromlé felét, a zúzott fokhagymát, sóval, borssal ízesítjük.
Fedő alatt 10 percig főzzük, majd beletesszük a húskockákat, és puhára főzzük. Ha szükséges, újra fűszerezzük, végül hozzáadjuk a maradék citromlevet, a mentaleveleket, a kaprot és a koriandert.
Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.