Előkészítés: A cukrot 3,5 dl vízzel felforraljuk. Kevergetve addig főzzük, amíg kb. 2,5 dl folyadék marad. Hagyjuk kihűlni.
Elkészítés: Vízfürdőt készítünk. A cukros vízben elkeverjük a tojássárgájákat, a vízfürdőbe állítjuk, és addig keverjük, amíg besűrűsödik. Félretesszük, hideg vízbe állítjuk, és kevergetve kihűtjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és a pálinkával együtt lazán a krémbe forgatjuk. Minden kehely aljára 1-1 evőkanál meggylekvárt teszünk, ráöntjük a krémet, és legalább 3 órára betesszük a mélyhűtőbe. Minden kehelybe 1-1 szelet mentás csokoládét szúrunk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.