Elkészítés: A szedret megmossuk és leszárítjuk. A mentát megmossuk, és nagyon apróra vágjuk. Az előkészített szedret mélyebb tálba szórjuk, meglocsoljuk az édes vörösborral, hozzáadjuk a virágmézet, és botmixerrel krémesre turmixoljuk, belekeverjük a mentát.
A tejszínt a habfixálóval kicsit lágyabb habbá verjük, összeforgatjuk a szederrel, és egyadagos fém, üveg vagy műanyagformákba szedjük. Fagyasztóban 4-5 óra alatt megfagyasztjuk.
Tálaláskor 4-5 másodpercre forró vízzel töltött edénybe mártjuk, majd kistányérra borítjuk, és friss szedret halmozunk a tetejére. Díszíthetjük friss citromfűvel vagy mentával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.