Elkészítés: A combokat sózom, borsozom, kicsit állni hagyom, ezalatt összekeverem a paradicsomsűrítményt és a piros aranyat némi olajjal, a kockára vágott fokhagymával és a fél vöröshagymával, majd a combokra kenem, s kevés olajon elősütöm őket.
Ezután hozzáteszem a maradék hagymákat, a kukoricát, a babot, a paprikát, a cukrot, és felöntöm egy kevés vízzel. Mikor már majdnem teljesen puha a hús, akkor öntöm hozzá a bort. Kicsit összeforralom azzal is - és rizzsel vagy kifőtt tésztával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.