Elkészítés: A szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk.
A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A mézet összekeverjük a szójaszósszal, az aszúval, a ketchuppal, a paprikakrémmel és a fokhagymával. A csirkeszárnyakra kenjük, és 1 éjszakát a hűtőben pihentetjük.
Másnap a sütőt 220 C-fokra előmelegítjük. A szárnyakat tűzálló tálba tesszük, és kb. 25 percig sütjük a sütőben. Félidőben a húst átforgatjuk.
A paradicsommártáshoz a chilipaprikát megmossuk, nagyon apróra vágjuk. A kakukkfű levélkéit szintén felaprítjuk. A paradicsomot összetörjük, és elkeverjük a tejszínnel. Hozzáadjuk a chilit, a kakukkkfüvet, és cukorral, sóval, borssal ízesítjük. Grillezett halakhoz is jól illik. Gyerekeknek erős paprika nélkül is elkészíthetjük.
A sült csirkeszárnyakat a csípős szósszal, salátával vagy pirított kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.