Elkészítés: A combokat este besózzuk, éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük.
Másnap vajjal kikent tepsibe szorosan egymás mellé fektetjük, a tepsit jól lezárjuk alufóliával, és 25-30 percig pároljuk a sütőben.
Csészében összekeverjük a vajat a mézzel, a citromlével, jól megborsozzuk, majd a combokat megkenjük a keverékkel. Az alufóliát nem tesszük vissza, a piruló combokat időnként újra megkenjük.
Mire kész a csirke, a keverék is elfogy. A hús nem lesz édes, csak pikáns ízt kap.
Párolt zöldségekkel és krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.