Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Az egyik feléből két lapot sütünk, a másik felébe 2 evőkanál kakaót gyúrunk, és ebből 12 rudat sütünk (olyan hosszúak legyenek mint a lapok). A lapokat még langyosan 3 egyenlő részre vágjuk (hosszában).
A krémhez a 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral habosra keverjük. 7 dl tejben a 2 csomag vaníliás pudingot megfőzzük. Ha kihűlt, a két krémet összekeverjük.
A csokimázhoz 15 dkg porcukrot, 3 evőkanál kakaót, 2 evőkanál forróvizet és 10 dkg vajat jól kikeverünk.
Összeállítás: Két házikónk lesz. Ehhez 1 lapot megkenünk krémmel, 3 rudat ráfektetünk. Krémet teszünk erre is, és 2 rudat ráfektetünk. Krémet teszünk rá, és 1 rudat ráfektetünk. 2 lapot megkenünk krémmel és ráfektetjük két oldalról, hogy háromszöget kapjunk. Kicsit megnyomkodjuk hogy összetapadjon. Csokimázzal bevonjuk. A másik házikót ugyanígy összeállítjuk. Nagyon finom, nagyon dekoratív!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.