Előkészítés: Sütőpapírral kibélelünk egy közepes méretű (kb. 23x35 cm-es) tepsit. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra (gázsütő 2. fokozat). A lisztet összekeverjük a sütőporral.
Elkészítés: A vajat/margarint, a kristálycukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a mézet, azután beledolgozzuk a lisztet, végül a tejet. A masszát a tepsibe simítjuk, és középső bordamagasságra állított rácson 35-40 percig sütjük (tűpróba!). Tíz percig a tepsiben pihentetjük, majd rácsra vagy deszkára borítva hagyjuk egészen kihűlni, és 4x4 cm-es kockákra vágjuk. A mázhoz simára keverjük a vajat/margarint a porcukorral és a kakaóval, apránként hozzáadjuk a tejet, majd mérsékelt tűzön, folyamatosan keverve éppen csak összeforraljuk. Lehúzzuk a tűzről, és belekeverjük a rumot. A kókuszreszeléket magas peremű, nem túl nagy tálba szórjuk. A tésztakockákat villahegyre tűzzük, egyenként, gyors mozdulattal a mázba mártjuk úgy, hogy a villa felőli lapjuk ne legyen csokoládés. Kissé lecsepegtetjük, azonnal-óvatosan a kókuszreszelékbe forgatjuk, majd mártatlan lapjukra fordítva rácsra helyezzük őket, és hagyjuk egészen megszáradni. Sokáig eltartható, finom sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.