Elkészítés: Egy tálban a lisztet összekeverjük a szódabikarbónával, elmorzsoljuk a zsírral, hozzáadjuk cukrot, a langyos mézet, a tojást, és a tejföllel könnyen gyúrható, nyújtható tésztát gyúrunk.
4 cipóra osztjuk, és 22×39 cm-es zsírozott tepsi hátoldalán egyenként világosra sütjük 180 fokon.
A krémhez a tojássárgákat a cukrokkal, a liszttel és a tejjel simára keverjük, és sűrűre felfőzzük. A kihűlt krémet a vajjal habosra keverjük, és a lapokat betöltjük.
A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a sütemény tetejére öntjük. A tálcán lévő süteményt egy kicsit megrázogatjuk, így egyenletes lesz a bevonat a sütemény tetején. Egy napot állni hagyjuk, hogy a lapok megpuhuljanak.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.