Elkészítés: Egy tálban a lisztet összekeverjük a szódabikarbónával, elmorzsoljuk a zsírral, hozzáadjuk cukrot, a langyos mézet, a tojást, és a tejföllel könnyen gyúrható, nyújtható tésztát gyúrunk.
4 cipóra osztjuk, és 22×39 cm-es zsírozott tepsi hátoldalán egyenként világosra sütjük 180 fokon.
A krémhez a tojássárgákat a cukrokkal, a liszttel és a tejjel simára keverjük, és sűrűre felfőzzük. A kihűlt krémet a vajjal habosra keverjük, és a lapokat betöltjük.
A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a sütemény tetejére öntjük. A tálcán lévő süteményt egy kicsit megrázogatjuk, így egyenletes lesz a bevonat a sütemény tetején. Egy napot állni hagyjuk, hogy a lapok megpuhuljanak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.