Elkészítés: A 4 tojás sárgáját a cukorral és a mézzel habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. A kikevert tésztába 5 dkg durvára vágott diót teszünk. Hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét, és az egészet papírral bélelt tepsibe tesszük. A sütésnél vigyázzunk, mert a tészta megbarnul.
A krémhez a tojást a liszttel és a tejjel simára keverjük, és sűrű krémet főzünk belőle, majd hagyjuk kihűlni.
A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük, és a kihűlt krémhez adjuk, majd rátesszük a tésztára.
Csokimázzal vagy reszelt csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.