Elkészítés: A tésztához valókat összedolgozzuk. 2 napig pihentetjük. Most egy kis kézügyesség vagy gyerekek segítsége is jól jöhet!
Rajzlapból kivágunk egy arasznyi 6 ágú csillagot (nem túl hegyeset), majd még 6 másik csillagot, de egyre kisebbeket, az utolsó ne legyen 5 centinél nagyobb.
A tésztát vékonyra sodorjuk, ráhelyezzük a formáinkat, és kivágjuk. Emellett szintén kivágunk egy 3 cm átmérőjű kört és 5 db 1 cm átmérőjű kört is. Előmelegített sütőben megsütjük. Még langyosan a csillagokat egymás fölé fűzzük a hurkapálcára úgy, hogy közé 1-1 korongot is teszünk. Végül talpára állítjuk, és így hagyjuk kihűlni.
A tojásfehérje állandó keverése mellett hozzáadjuk a porcukrot, majd a rizslisztet, majd ezzel a mázzal díszítjük a kis fánkat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.