Elkészítés: A tésztához valókat a liszt nélkül lassú tűzön felolvasztjuk, levesszük a tűzről, majd hozzáadunk kb. 70 dkg lisztet. Összegyúrjuk, és 4 vékony lapot sütünk a tepsi hátán. A 7 dl tejet 7 evőkanál liszttel és 5 evőkanál cukorral felfőzzük, majd hűtjük. A margarint a 7 dkg porcukorral kikavarjuk, és összekverjük a tejes krémmel. Az első lapra krémet teszünk, a másodikra baracklekvárt, a harmadikra megint krémet. Ráhelyezzük a 4. lapot, és a tetejét csokimázzal vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.