Elkészítés: A szeletelt gombát az olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Ha elfőtte a levét, hozzáadjuk a Knorr Rafinériát, felöntjük a vízzel és a borral, kevergetve besűrítjük.
Egy palacsinta méretű tűzálló tálat margarinnal kikenünk, 2 palacsintát teszünk az aljára, megkenjük a gombás alappal, megszórjuk sajttal, így rétegezzük tovább (de csak 1-1 palacsintával). A tetejére szintén 2 palacsintát teszünk, megkenjük egy kis gomba nélküli paradicsomos szósszal, sajttal megszórjuk, előmelegített sütőben átsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.