Elkészítés: 3,5 liter forrásban lévő vízben mintegy 10-15 percen keresztül előfőzünk 4 közepes fej apróra vágott hagymát. 3 púpos evőkanál pirospaprika következik, egy rövid csíknyi pirosarany meg 2 darab halászlékocka, 1 kis dobozos sűrített paradicsom.
Néhány perc elteltével tesszük hozzá az összesen 3 kilónyi besózott pontyszeletet. Miután ismét felforrt a lé, közepes forralás mellett éppen 20 percet főzzük.
Az utolsó néhány pecben ellenőrizzük a sósságot, ha kell még, teszünk bele egy kicsit.
25 dkg gyufaszál tésztát kifőzünk, és ezzel tálaljuk a halászlét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.