Elkészítés: A száraz anyagokat alaposan összekeverjük, a tojást felverjük, a tejet hozzáadjuk. A száraz keverékhez lassan, kevergetve adjuk a tojásos tejet, és csak a legvégén adjuk az egészhez az olvasztott margarint, egyállagúvá keverjük.
Egy mikrózható kerek edényt, tálat alaposan kikenünk /én jénait használok/, a masszát beleöntjük. 800 W-on 4,5-5 perc, 600W-on 6 percig sütjük. Ezt követően még 2 percig a mikróban hagyjuk.
Kivétele után hűlni hagyjuk, kiborítjuk, felezzük a töltéshez. Én most puncs pudinggal töltöttem, melegen a két lapja közé, a maradék pudingba kb 5 dkg margarint kevertem szintén még melegen, és ezzel vontam be. /A főzött puding csak melegen képlékeny!/
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.