Elkészítés:
1. A zöldbabot vágjuk 1 centis darabokra, majd főzzük meg sós vízben, szűrjük le. Vágjuk kockára a füstölt lazacot.
2. Főzzük meg a Barilla Mini Penne Rigate tésztát bő, sós vízben „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), majd szűrjük le, adjunk hozzá 2 evőkanál extraszűz olívaolajat, kis sót.
3. Keverjük a tésztához a zöldbabot és a füstölt lazacot, forgassuk össze, és azonnal tálaljuk.
A Barilla Chef tippjei:
Tálaláskor szórhatunk rá pirított fenyőmagot.
Ehhez az elegáns és ízletes recepthez jól illik egy friss fehérbor, mint a Tocai Friulano vagy a Falanghina Campana.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.