1.) A 3 dl tejet felforraljuk és lehűtjük.
2.) A tojásokat a porcukorral habosra keverjük.
3.) A felaprított vaníliarudat egy hegyes késsel kikaparjuk, a héjával együtt a tojásos krémhez adjuk, és jól összekeverjük.
4.) A tojásos krémhez hozzáadjuk a 2 dl tejszínt, és ezzel is szépen elkeverjük.
5.) A lehűtött tejet is a tojásos krémhez adjuk, és egészen simára keverjük az egészet.
6.) Végül lassan csorgatva a krémbe keverjük az alkoholt. Szép, mutatós üvegbe töltjük a tojáslikőrt, majd hideg helyen (hűtőben) 3-4 napig pihentetjük. (Előbb is lehet inni belőle, de ilyenkor még picit csíp. Kell néhány nap, amíg összeérnek az ízei, és akkor nem csípős, hanem selymes-édes íze lesz.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.