Elkészítés: A lisztet tálba szitáljuk, közepébe mélyedést nyomunk, belemorzsoljuk az élesztőt, megszórjuk 1 teáskanál cukorral, és ráöntjük a tej felét. Kevés liszttel elkeverjük, lefedjük, és meleg helyen kb. 20 percig állni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a maradék tejet, a cukrot, egy csipet sót, a citromhéjat, a tojást, és alaposan összedolgozzuk. Addig dagasztjuk a tésztát, amíg hólyagos lesz, és elválik az edény falától. Letakarjuk, és meleg helyen kb. 30 percig kelesztjük. A tésztát lisztezett deszkán kissé átgyúrjuk, vékonyra kinyújtjuk, és megkenjük lágy vajjal. Két szélét középre behajtjuk, majd hosszában is félbe hajtjuk. Ezt a műveletet (nyújtás, vajazás, hajtogatás) még háromszor megismételjük. Eztán a tésztát kb. 30x40 cm nagyságú négyzetre kinyújtjuk. A sütőt 200ºC-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A mogyorót, a diót, a zsemlemorzsát, a cukrot, a citromlevet, a 6 cl rumot és a tejszínt összekeverjük, és a tésztára simítjuk. Kivajazzuk a sütőtepsit. Feltekerjük a tésztát, a tepsire tesszük, hosszában kettévágjuk, és összetekerjük. A tésztából koszorút formázunk, és a sütőben kb. 25-35 percig sütjük. A porcukrot elkeverjük 1 evőkanál rummal, és még melegen bevonjuk vele a tésztát. Végül megszórhatjuk jégcukorral (durva szemcsés cukorral).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.