Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és fél órát fóliába csomagolva a hűtőben pihentetjük. Utána kinyújtjuk, tepsibe tesszük.
Vékonyan megkenjük a tésztát baracklekvárral.
A margarint kicsi lángon felolvasztjuk, hozzáadjuk a cukrot, a vizet és a vaníliás cukrot. Egyszer kicsit felforraljuk, majd belekeverjük a mogyorót és mandulát. A masszát a kenjük, előmelegített sütőbe tesszük. Amikor enyhén barna színe lesz a tetejének, kivesszük, hagyjuk hűlni.
Háromszögekre vagdaljuk, és a két végét olvasztott étcsokiba mártjuk. Sütőpapíron vagy deszkán hagyjuk megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.