Elkészítés: A tészta anyagait alaposan összegyúrom, és kis időre a hűtőbe rakom.
Kb. 20 perc után a tésztát kiveszem a hűtőből, és 3 részre osztom. Az első adagot lisztezett deszkán kinyújtom, és sütőpapírral bélelt tepsibe fektetem, ezt megkenem a szilvalekvárral, rászórom a darált mákot, és az egészet megszórom cukorral. Jöhet a következő kinyújtott tésztalap,
erre szórom a darált diót, a gyümölcsöt, és azt is megszórom cukorral. Betakarom az utolsó tésztalappal, megszurkálom a tetejét, és 1 felvert egész tojással megkenem.
Előmelegített sütőben kb. 35-40 perc alatt készre sütöm. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.