A hozzávalókat gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, hogy ne nagyon melegedjen fel a vaj. Fóliába csomagoljuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A tésztát 3 mm vastagra kinyújtjuk, majd egy négyzet alakú formával kiszúrjuk. Minden második alak közepét egy kisebb kiszúróval is kiszúrjuk. Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokos, légkeveréses sütőben kb. 10 perc alatt egészen világos színűre sütjük.
A formákat óvatosan rácsra szedjük, majd kihűtjük őket. A kiszúrt négyzeteket gyúrólapra sorakoztatjuk és megszórjuk porcukorral. A teli négyzeteket megkenjük a marcipánkrémmel, és óvatosan befedjük a porcukros lapokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.