Elkészítés: A sovány, kicsontozott karajt vékony szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, néhány óráig állni hagyjuk.
Közben elkészítjük a tölteléket: a kaliforniai paprikát, a mozzarella sajtot és a gépsonkát apró kockákra vágjuk. Kevés vajon megpároljuk a hozzávalókat. Ha megpuhult, megszórjuk liszttel, felöntjük egy kis tejjel. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a snidlinget is.
Ha besűrűsödött a töltelékkel megkenjük húsokat, felgöngyöljük, tepsibe rakjuk, kevés olívaolajjal meglocsoljuk, és közepes lángon pirosra sütjük. Kb. 20 perc sütés után kivesszük, vastagon meghintjük reszelt sajttal, és visszatesszük a sütőbe.
Zöldséges rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.