Elkészítés: A lencsét bő vízben (kb. fél óra alatt) megfőzzük. A hagymákat és a fokhagymát megtisztítjuk, a hagymát hasábokra vágjuk, a fokhagymát átpréseljük. A paprikát megmossuk, magját-szárát kidobjuk, húsát felkockázzuk. A tökmagot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, és félretesszük. A kenyér héját levágjuk, a kenyeret kis hasábokra aprítjuk, és forró olajban minden oldalon ropogósra pirítjuk. A zsályaleveleket rövid ideig együtt sütjük a kenyérrel. A hagymát és a fokhagymát forró olívaolajban megpirítjuk, kis időre mellétéve a paprikát. Hozzáadjuk a lecsepegtetett lencsét és az ecetet, majd fedővel lefedve, kis lángon 3-4 percig pároljuk. Sózzuk és borsozzuk, azután hozzákeverjük a tökmagot. Forró olajban kisütünk 4 tükörtojást. A lecsepegtetett mozzarellát felszeleteljük, a tojásokra tesszük, sózzuk és borsozzuk. Letakarjuk a serpenyőt, míg a sajt meg nem olvad egy kicsit. A lencsét tányérra merjük, megszórjuk a ropogósra sütött kenyérdarabkákkal, és a tetejére tesszük a sajtos tojást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.